Η Αποστολή μας | Γερά οστά | Geraosta | Amgen

Η αποστολή μας Στην Amgen, η αποστολή μας είναι απλή: να είμαστε στην υπηρεσία των ασθενών

Διαβάστε περισσότερα

Είμαστε ενωμένοι και σταθερά επικεντρωμένοι σε μία και μοναδική αποστολή – να βοηθάμε τους ασθενείς. Τα περίπου 20.000 μέλη του προσωπικού μας σε όλο τον κόσμο είναι πιστά αφοσιωμένοι σε αυτή την αποστολή. Είναι αυτό που μας παρακινεί να ωθήσουμε την επιστήμη στα όριά της και να αλλάξουμε την ιατρική.
Έχουμε πλήρη επίγνωση τόσο του προνομίου όσο και της ευθύνης που συνοδεύει αυτή τη σημαντική εργασία. Προσερχόμαστε στην εργασία μας γνωρίζοντας ότι με κάθε απόφαση που λαμβάνεται, μπορούμε να επιφέρουμε σημαντικές διαφορές στη ζωή όσων υποφέρουν από σοβαρές ασθένειες. Είμαστε αφοσιωμένοι στην αντιμετώπιση σοβαρών ασθενειών που αλλάζουν τη ζωή των πασχόντων – με σκοπό να συνεισφέρουμε θετικά στις οικογένειες, στους φίλους και στις κοινότητές μας.
Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο δημιουργήσαμε αυτήν την ιστοσελίδα. Αυξάνοντας την επίγνωση όλων των πτυχών της οστεοπόρωσης, ευελπιστούμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να κατανοήσουν την κατάστασή τους έτσι ώστε να μπορούν να βοηθήσουν τον εαυτό τους.
Πηγή:
https://www.theamgendifference.com/who-we-are.html Accessed September 2018.